fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ZOETWAREN

Langerak de Jong B.V.

  Chroomstraat 50 (In de buurt)
  2718 RH   Zoetermeer
  Fax: 079-3612616

  Website:
  Email ons.


Langerak de Jong is een professionele groothandel in koffie, zoetwaren, dranken, hygiƫne producten en alle daarbij behorende automaten. Professionele kwaliteit in assortiment, service en leveringen. Wij leveren aan verschillende afnemers zoals bedrijven, scholen, instellingen en sportverenigingen.

Gevoel voor de markt
Vanwege onze omvangrijke klantenkring, verdeeld over diverse branches, volgen wij de marktontwikkelingen op de voet. Smaakveranderingen, trends en rages leiden tot verschuivingen waardoor een optimaal en eerlijk advies onontbeerlijk is. Om onze klanten beter van dienst te zijn hebben wij een uitgebreide commerciƫle afdeling opgezet. Zij kunnen de klant adviseren over het assortiment en eventuele andere zaken. Langerak de Jong heeft niet alleen ruim 80 jaar ervaring in het inkopen en distribueren van consumentenprodukten, maar ook in het adviseren van onze afnemers.
Voorop in ondersteuning
Of het nu gaat om een advies in produkten en assortiment, automaten, nieuwe produkten, promotionele activiteiten of een uitbreiding van uw service aan afnemers of medewerkers, onze adviseurs staan u met raad en daad terzijde.
Inclusief service
Wij zijn een middelgrote onderneming waar service, persoonlijk contact en kwaliteit voorop staan. Wij leveren door kostenbeheersing en doelmatig werken tegen scherpe en concurrerende prijzen. En met onze acties kunt u nog scherper inkopen. Met onze eigen expeditie leveren wij stipt, snel en betrouwbaar. En omdat onze service niet ophoudt bij de deur, zet de chauffeur uw bestelling keurig bij u binnen. Onze verkoop binnendienst doet alles om u zo prettig mogelijk te helpen en antwoorden te geven op uw vragen. En onze vertegenwoordiger kunt u beschouwen als uw persoonlijke adviseur. Kortom: wij leveren inclusief service.
Optimaal bestelgemak
Dankzij een ver doorgevoerde automatisering wordt uw bestelling snel en accuraat verwerkt. Wij hebben in samenwerking met onze klanten inmiddels een aantal bestelmethodes ontwikkeld, zoals bestellen met een bestel- en faxlijst, internet en natuurlijk persoonlijk via de telefoon waarbij wij u op een afgesproken tijd kunnen bellen, of u belt wanneer het u uitkomt. En omdat wij uw vorige bestellingen nauwkeurig bijhouden, kunnen wij u voorzien van allerlei gegevens zodat u inzicht krijgt in uw verbruik en goederenstroom. Hiermee kunt u uw bedrijfsvoering optimaliseren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZoetermeerRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: