fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: WIKKELBEDRIJVEN

Lettink wikkelbedrijf en aandrijftechniek B.V.

  Dinxperlosestraatweg 68a - 70 (In de buurt)
  7122 JG   Aalten
  Telefoon: 0543-475170
  Fax: 0543-476704

  Website:
  Email ons.


Industrial Service Group Lettink: uw partner in aandrijftechniek.
Energie omzetten in productiviteit: deze kern van industriele activiteit is het werkgebied van isg Lettink. Als industrieel dienstverlener versterken wij de aandrijvende schakels die uw bedrijf in beweging houden. Daarbij voldoen wij aan dezelfde eisen die u aan uw apparatuur stelt: betrouwbaar, duurzaam, effectief en kostenzuinig. Bovendien zijn kwaliteiten als flexibiliteit, inventiviteit en klantgerichtheid de meer menselijke meerwaardes die u mag verwachten van isg Lettink als uw partner in business.

Wat ons drijft zijn uw wensen. Kwaliteit is dus een voorwaarde, maatwerk een veel voorkomende vraag en snelheid altijd vanzelfsprekend. Waarin wij ons met name willen onderscheiden zijn flexibiliteit en prijs. Vrij vertaaald, wij hebben de oplossing die past, ook in uw kostenplaatje. Wat wij u bieden voldoet op elk gebied, omdat wij meer weten van ons werkterrein en uw toepassingseisen. Een betere prijs is onze visie vooral berekenbaar kostenefficienter en duurzaam voordeliger.

isglettink is een groep van drie elkaar aanvullende specialisten in aandrijftechniek. Zij richten zich op respectievelijk constructie, toelevering aandrijfcomponenten en onderhoud c.q. revisie. Als groep biedt isg Lettink u een bundeling van specifieke expertise en het teamwork van op elkaar ingespeelde constructieve partners. Voor u betekent dat een ingang voor een compleet antwoord op uw vragen. Van maatwerk ontwikkeling tot bedrijfsspecifieke service heeft isg Lettink alles in huis.

U wilt zeker zijn dat uw productiekracht optimaal benut wordt. Kies dan voor isg Lettink als uw partner in aandrijftechniek. Maak van onze kracht uw voordeel.

Lettink Wikkelbedrijf en aandrijftechniek: voor uw reparaties / revisie op het gebied van aandrijftechniek

DriveTec: uw partner op het gebied van onderdelen en productie volgens uw tekening (importeur van o.a. PIX v-snaren, V-snaarschijven, taperlock klembussen, kettingwielen etc.)

Machinefabriek Wijers: verspaning, lassen, ontwikkeling en constructie in alle metalen en diverse kunststoffen

» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AaltenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: