fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Barend Kemp B.V.

  Molensteyn 47 (In de buurt)
  3454 PT   De Meern
  Fax: 030-6666066

  Website:


Specialist in grondverzetmaterieel. Wij zijn importeur van IHI minigravers en rupsdumpers, KATO rupsgraafmachines, BENS rupsdumpers en Gallmac mobiele graafmachines. Daarnaast zijn we succesvol dealer van Atlas mobiele graafmachines en specialist in uitrustingsstukken als sorteergrijpers, boomknijpers, trilblokken, kantelstukken, graafbakken, sloophamers, grondboren, maaikorven en verlenggieken.

De combinatie van een stabiele merkenpolitiek, sterke specialisatie, veel knowhow, uitstekende service, onderdelen en machines op voorraad, de centrale ligging en de ruime openingstijden maken dat Barend Kemp B.V. voor nu en in de toekomst in grondverzetland zijn mannetje staat. U bent van harte welkom in De Meern voor een bezoek aan onze unieke showroom en presentatieruimte. In onze overdekte ‘zandbak’ kunt u elke graafmachine aan een uitvoerige test onderwerpen.

De Kemp Groep bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen: Barend Kemp BV, Kemp | Hamme BVBA, Kemp Hoogwerkers BV, Vacu-Rent BV en Huur&Stuur BV.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids De MeernRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: