fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: VAKBONDEN

V.V.C.S.

  Taurusavenue 35 (In de buurt)
  2132 LS   Hoofddorp
  Telefoon: 023-5546930
  Fax: 023-5546931

  Website:


Diensten
De VVCS is een dynamische belangenorganisatie. Periodiek wordt het dienstenpakket van de VVCS geëvalueerd en krijgen de leden de gelegenheid om zich uit te spreken. Dit niet alleen over de lopende activiteiten, maar ook over geplande nieuwe initiatieven.
De dienstverlening van de VVCS is deels individueel en deels ten behoeve van het collectief van de betaald voetballers. Als lid van de VVCS heb je recht op de volgende diensten

JURIDISCHE ONDERSTEUNING
Heb je vragen over je contract, de CAO of heb je advies nodig in dopingzaken, dan krijg je die antwoorden. Heb je een conflict met je club, dan wordt je bijgestaan. Wanneer het komt tot een arbitragezaak, dan heb je, wanneer je tenminste 12 maanden lid bent, recht op kosteloze rechtsbijstand.

SPELERSBEGELEIDING
De VVCS heeft een eigen team van spelersbegeleiders. Het team bestaat uit Louis Laros en Patrick van Diemen. Zij staan je als persoonlijk begeleider bij tijdens je gehele sportieve carrière.
Verder lezen

TEAM VVCS
Contractloze VVCS leden trainen onder professionele begeleiding en spelen wedstrijden in de voorbereiding om op deze manier én fit te blijven én om zich alsnog in de belangstelling van clubs te kunnen spelen.
Verder lezen

DE VVCS ACADEMY

De VVCS heeft samen met haar partners een eigen Hbo-studie (Topsportmanagement & Ondernemerschap) en 2 Mbo-opleidingen (Commercieel medewerker en Junior Accountmanager) ontwikkeld. Daarnaast is het ook mogelijk om cursussen te volgen op allerlei niveaus.
Het complete studie- en cursusaanbod van de VVCS Academy is speciaal ontwikkeld voor voetballers die naast het opbouwen van een sportcarrière tevens willen werken aan een toekomstig maatschappelijke carrière. De opleidingen richten zich zowel op spelers van voetbalclubs in Nederland, als Nederlandse spelers bij voetbalclubs in het buitenland. Overigens zijn ook andere topsporters welkom aan de VVCS Academy.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HoofddorpRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: