fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ADVIESBUREAUS PENSIOEN

Dijkhuizen & Wiendels adviesgroep B.V.

  James Wattstraat 19 (In de buurt)
  1817 DC   Alkmaar
  Telefoon: 072 5156739

  Website:
  Email ons.


Wij zijn financiële dienstverleners die de filosofie van een persoonlijk advies nog steeds hoog in ons vaandel hebben staan. Visie, Deskundigheid en Persoonlijk advies zijn de pijlers van onze advisering.

Zo zijn wij in 1988 gestart en wij geloven nog steeds in deze aanpak. De groei van ons klantenbestand in de afgelopen jaren bevestigt ons daarin. Bedrijven en particulieren ervaren ons advies als toegevoegde waarde op vaak complexe vraagstukken.

Erwin Dijkhuizen en Drs. Rosita Wiendels zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in de financiële branche. Zij zijn de beleidsbepalers van Dijkhuizen & Wiendels.

De financiële wereld is dynamisch en continue in ontwikkeling. Dat geldt met name voor Pensioen. Wij zijn als Pensioenspecialisten aangesloten bij Pensioendesk Nederland onder de naam Pensioendesk Alkmaar . Zie voor verdere informatie onze pagina Pensioen.

Op onze website willen wij u graag duidelijk maken wat u op alle deelterreinen van ons mag verwachten. Mocht u willen weten of wij wat voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 072-5156739.

Wij zijn u graag van dienst.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AlkmaarRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: