fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: REIZEN ZAKELIJK

Oad Business Travel

  Falckstraat 15-29, 5e etage (In de buurt)
  1017 VV   Amsterdam
  Telefoon: 020-6277266
  Fax: 020-6388881

  Website:
  Email ons.


Oad Business Travel beweegt zich in een snel veranderende markt, waarin nationale en internationale samenwerking noodzakelijk is om service, flexibiliteit, zekerheid en een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding te waarborgen. Wereldwijde communicatie-netwerken en geavanceerde automatiseringssystemen voor het reserveren van vliegtickets, hotelkamers en autohuur staan daarbij tot onze beschikking.

Onze missie
“Wij zetten ons overal en altijd voor 100% in om de zakenreisverwachting van onze klanten te overtreffen.”

Onze visie
Oad Business Travel heeft aandacht voor uw belangen en behoeften. U staat voor ons centraal! Wij streven naar een samenwerking op basis van persoonlijk vertrouwen. Zorgen en ontzorgen zijn hierbij onze sleutelwoorden.

Onze Service
Kostenbesparingen, comfort, gemak, tijdsbesparingen en efficiency. Dit zijn redenen waarom onze klanten kiezen voor Oad Business Travel. Waar ligt uw prioriteit? Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor de beste reis tegen de beste prijs. Met onze toegevoegde waarde en vakkundige know how bieden wij u het meeste waar voor uw geld.

Onze formule is gebaseerd op de kernwaarden gemak, professionaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Deze vindt u terug in ons diensten- en servicepakket. Onze klanten zijn grootbedrijven en midden- en kleinbedrijven. Door onze samenwerking met GlobalStar Travel zijn wij als geen ander in staat om internationale bedrijven optimaal te bedienen.

Onze kracht
De kracht van een organisatie staat of valt met haar mensen. Onze medewerkers zijn professionals op het gebied van zakenreizen en hebben de juiste combinatie van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Wij zijn meer dan een leverancier. Met kleine flexibele teams is Oad Business Travel nauw betrokken bij haar klanten. Als organisatie zijn wij geïnteresseerd in u, de persoon achter de klant.

Onze historie
Het eerste Globe Business Travel kantoor opende begin jaren ‘70 haar deuren in Hengelo, onder de naam Globe Reisburo. In een later stadium, in 1996, is er voor de naam Globe Business Travel gekozen. Inmiddels zijn er 7 zakelijke reisbureaus, verspreid over Nederland, die vele duizenden zakenmensen adviseren en begeleiden bij hun zakenreizen over de hele wereld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Holten, de overige 6 regionale vestigingen vindt u in Amsterdam, Breda, Delfzijl, Helmond, Naaldwijk en Veenendaal.

Globe Business Travel heeft altijd gefungeerd als zakelijke tak van de Globe Reisburogroep, een landelijke reisbureauketen met circa 200 winkels verspreid over Nederland. Op haar beurt maakt Globe Reisburogroep deel uit van de Oad Groep, Nederlands grootste zelfstandige reisonderneming. Sinds 1 mei 2012 opereert Globe Business Travel onder de naam Oad Business Travel.

Als onderdeel van de Oad Groep biedt Oad Business Travel samen met de overige zakelijke producten van Oad een breed pakket aan diensten voor de zakelijke markt.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AmsterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: