fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Nieuwenborg B.V., Natuursteenhandel en steenhouwerij

  Voltastraat 15 (In de buurt)
  5928 PC   Venlo
  Telefoon: 077 3821541

  Website:
  Email ons.


Nibo Stone is een familiebedrijf dat ruim honderd jaar actief is in de natuursteen- branche. Als 'Natuursteenhandel en steenhouwerij Van Nieuwenborg' zijn de activiteiten in 1948 begonnen vanuit Venlo. De toenmalige naam is in 1998 veranderd in Nibo Stone, de gelijknamige benaming voor één van de unieke producten van het bedrijf.

Met meer dan 1.500 vierkante meter showroom in Venlo is zij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste natuursteenspecialisten van Nederland. Sinds 2001 is daar een showroom in Utrecht bijgekomen met nog eens 750 vierkante meter natuurstenen vloersoorten, zodat klanten niet meer de hele reis naar Limburg hoeven af te leggen.

Niet alleen zorgen inkopers van Nibo Stone zelf voor de import van de ruim honderd verschillende soorten (waarvan 35 uniek in Nederland) natuurstenen vloeren, - wanden en bijvoorbeeld -vensterbanken, ook heeft het bedrijf eigen groeves in onder andere Duitsland en India van waaruit continue aanlevering en hoogwaardige kwaliteit is gegarandeerd.

Nibo Stone levert direct aan consumenten, zonder tussen-handel. Persoonlijke aandacht, betrouwbaar, deskundig advies en een goede service staan daarbij hoog in het vaandel. De service houdt niet op bij een eerlijk advies in de keuze van uw natuurstenen vloer, maar helpt u ook bij contacten voor gerenommeerde natuursteenleggers en vloerverwarmingsbedrijven.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids VenloRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: