fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: LEVENSMIDDELEN

Honig Food Ingredients

  Arnhemse Bovenweg 160-178 (In de buurt)
  3708 AH   Zeist
  Telefoon: 030 697 3700
  Fax: 030 697 3701

  Email ons.


Honig Food Ingredients kent een rijke historie. Deze afdeling heeft jarenlang deel uitgemaakt van Honig Merkartikelen B.V. Dit bedrijf werd in 1867 opgericht door Klaas Honig in Koog aan de Zaan en produceerde en verkocht aanvankelijk met name stijfsel en zetmeel. Rond 1920 werd de productielocatie Nijmegen gekocht, waar soepen en bouillons maar ook deegwaren werden geproduceerd. Dit is de huidige locatie voor de productie van HVP en Bouillonproducten. In de jaren die volgden werd Honig een steeds sterkere speler op de Nederlandse markt in o.a. de marktsegmenten soepen, maaltijdmixen en pasta's.

In 1972 werd Honig Food Ingredients opgericht, een afdeling binnen Honig Merkartikelen B.V. die zich specialiseerde in het op de markt brengen van ingrediënten voor de Business to Business sector. In 1978 werd Honig Merkartikelen B.V. onderdeel van het beursgenoteerde CSM. In 2001 werd de gehele levensmiddelendivisie van CSM, waaronder Honig Merkartikelen B.V., verkocht aan H.J. Heinz B.V. Honig Food Ingredients is inmiddels uitgegroeid tot een specialist in de verkoop en marketing van HVP en Bouillonproducten en een betrouwbare partner voor de levensmiddelensector en smaakstoffenhuizen.

International Food Trading Sinds 2001 is Honig Food Ingredients onderdeel van de afdeling International Food Trading van H.J. Heinz B.V. Naast ingrediënten als HVP en Bouillonproducten biedt deze afdeling wereldwijd eveneens een wijde range consumentenproducten aan onder de merken Honig, Heinz, Hak, De Ruijter, Karvan Cevitam, Brinta, Baukje, Venz, Roosvicee, John West en vergelijkbare producten voor industriële toepassingen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZeistRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: