fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: KISTEN

Guldemond B.V., Pallets-Kistenfabriek

  Akervoorderlaan 2 (In de buurt)
  2161DS   Lisse
  Fax: 071-4013587

  Website:
  Email ons.


M. Bakker Holding b.v. levert al bijna honderd jaar een zeer uitgebreid pakket aan houten producten, dat geproduceerd wordt door een groep van meer dan 110 zeer goed gemotiveerde vakmensen.

De producten worden klantspecifiek op maat geproduceerd van uitsluitend duurzaam geproduceerd hout, hetgeen betekent dat het hout wordt verbouwd in zogenaamde productiebossen in Scandinavië. De gefabriceerde producten worden met ons eigen wagenpark vervoerd door geheel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

De Bakker Holding omvat onder andere drie bedrijven die zich op één productielocatie bezighouden met de productie van houten verpakkingen, displays, kisten en pallets.

Het bedrijf is in 1914 onder de naam 'M. Bakker en Zn' begonnen als toeleverancier van verpakkingsmateriaal aan de kwekers van bloembollen. In de groei van het bedrijf zijn respectievelijk Matze en ELKA kistenfabrieken in de holding opgenomen.

Geleidelijk breidde ook het aantal afnemers zich uit met de producenten van producten die aanverwant zijn aan de bloembollen zoals voedingsstoffen voor planten, zaden en droog- en kunstbloemen.
Mede hierdoor wordt nu een veelheid aan producten gemaakt dat haar weg vindt naar afnemers in heel Europa. En via de vele exportbedrijven kunt u onze producten over heel de wereld aantreffen!» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Lisse Restaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: