fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: JACHTHAVENS

Friese Hoek

  Vuurtorenweg 19 (In de buurt)
  8531 HJ   Lemmer
  Telefoon: 0514 - 564141

  Website:


Jachthaven Friese Hoek heeft 275 ligplaatsen. De ligplaatsen zijn ruim en voorzien van voor de watersporter belangrijke gemakken. Zo is er voor elke ligplaats een elektriciteitsaansluiting, zijn er ruim voldoende wateraansluitingen, bagagewagentjes voor uw boodschappen etc.

Op de Jachthaven is een groot parkeerterrein, voor niet alleen uw auto maar ook die van uw gasten. Het parkeerterrein ligt pal naast de jachthaven en is 's nachts verlicht. Gedurende het zomerseizoen kunnen ( tegen betaling ) ook 45 auto's in de afgesloten hal van de winterstalling worden geplaatst.

Uiteraard biedt Jachthaven Friese Hoek u een modern uitgebreid pakket voorzieningen. Zo zijn er voor dames en heren gescheiden sanitaire ruimtes voorzien van toiletten, douches, wastafels en wascabines. In het hoogseizoen worden alle sanitaire ruimtes meerdere malen per dag schoongemaakt. Tevens vindt u een aantal buitenkranen voor bijvoorbeeld het wassen van groenten. Er staan speciale containers voor afval, glas, afgewerkte olie, zo ook een ruimte voor het ledigen van het chemisch toilet. Natuurlijk is er ook een wasserette voorzien van was- en droogmachines en uiteraard ontbreekt het vuilwaterstation niet.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids LemmerRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: