fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: GLAS

Tielse Glashandel B.V.

  Tielseweg 36a (In de buurt)
  4012 BK   Kerk-Avezaath
  Telefoon: 0344-617790
  Fax: 0344-622025

  Website:
  Email ons.


Al sinds 1975 is de Tielse Glashandel BV dé glasspecialist voor de Betuwe en omstreken. Glas is niet meer alleen een uitzicht naar buiten en licht naar binnen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Tegenwoordig heeft een glaszetter, naast een zeer uitgebreide productkennis, ook verstand van verschillende plaatsingssystemen en alle noodzakelijke veiligheidseisen. De Tielse Glashandel BV is een specialist in het plaatsen van vele verschillende soorten glas, zoals vensterglas en isolatieglas. Daarnaast levert en plaatst de Tielse Glashandel BV ook spiegels, glas-in-lood, brandwerende beglazing, geharde en/of gelaagde glassoorten. Dit is allemaal te bewerken en te verwerken in onze eigen werkplaats.

Uiteraard is de Tielse Glashandel BV er ook voor de reparatie van glasschade. Hiervoor staat een 24-uurs dienst 7 dagen per week klaar om u te helpen.

Naast de dienstverlening voor particulieren, richt de Tielse Glashandel BV zich ook op projecten in de nieuwbouw en op renovatie in samenwerking met bouwbedrijven. Voor woningcoöperaties, gemeentes en verzekeringen voeren wij desgewenst het onderhoud uit aan de woningen die in beheer zijn.

Het kantoor en de werkplaats van de Tielse Glashandel BV zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Kerk-AvezaathRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: