fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


RVJ Expertises & Taxaties

  Verrijn Stuartweg 7A (In de buurt)
  1100AZ   Diemen
  Telefoon: 020-4650465
  Fax: 020-6686089

  Website:
  Email ons.


In 1958 werd het Expertisebureau de Raay B.V. te Amsterdam gevestigd, dat na diverse samenwerkings-verbanden uiteindelijk vanaf 1988 haar werkzaamheden heeft verricht onder de naam de Raay Verhorst de Jong en vanaf november 2006 dus onder de naam:

RVJ Expertises & Taxaties B.V.

Onze experts zijn o.m. aangesloten bij de VABA en het NIVRE. In ons huidige bedrijf is een unieke samenbundeling van specialistische kennis tot stand gekomen op het gebied van zowel Business-to-Business als particuliere schaderegelingen.

Ons bedrijf regelt schaden op het gebied van roerende zaken, w.o. inboedels, inventarissen, machines, goederen etc., en onroerende zaken, inclusief transport-, aansprakelijkheid- en CAR-schaden, alsmede bedrijfsschaden. Verder verrichten wij herbouwwaarde taxaties voor diverse partijen onder wie woningcorporaties, pensioenfondsen, particulieren, bedrijven en instellingen. Specifiek onderdeel hiervan zijn de taxaties die wij uitvoeren van korenmolens in Nederland. Tevens voeren wij inspecties uit inzake voorkomende problemen bij bouw- en verbouwactiviteiten, alsook vooropnamen.

Door middel van eigen vakkundige calculaties kunnen wij een juiste, snelle schadevaststelling en een degelijke rapportage garanderen. Door de bewust gekozen compacte omvang van ons bedrijf zijn wij zeer flexibel en kunnen wij bogen op goede jarenlange en persoonlijke contacten met zowel onze opdrachtgevers als andere relaties.

Gezien ons bureau schaden regelt voor verschillende grote instellingen en landelijk werkende opdrachtgevers kan door ons in heel Nederland (en in de aangrenzende landen) gewerkt worden tegen concurrerende tarieven, terwijl onze volledig geautomatiseerde kantoor u continue ter beschikking staat middels ons (24/7) operationele telefoonnummer: 020 - 465 0 465



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids DiemenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: