fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: EXPEDITEURS

TTS Quality Logistics B.V.

  Ambachtsstraat 20 (In de buurt)
  7461 TP   Rijssen
  Fax: 0548-522205

  Website:


TTS Quality Logistics is dé specialist in transporten van en naar Oost Europa. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot Warehousing. In eigen beheer kan tot wel 20.000 m2 aan goederen worden opgeslagen onder de hoogste kwaliteitseisen. Onze eigen Customs afdeling, voor de opmaak van export en douane documenten, verzorgt een naadloze en efficiënte werkwijze. Dat zijn de drie pijlers waar we bij TTS Quality Logistics B.V. trots op zijn.

Transport

Sinds 1986 onderscheiden wij ons in de logistieke sector door onze eigen werkwijze. Dat betekent bijna 30 jaar ervaring met transport van en naar Oost Europa. Van transport naar Polen en Kazachstan tot Estland en Iran, geen plek is voor ons onbereikbaar.

Door onze ervaring kunnen we bouwen op samenwerkingsverbanden met betrouwbare transporteurs, wat resulteert in een dekkend transport netwerk dat reikt van geheel Europa tot aan de centraal Aziatische staten. Dit allemaal conform de hoge kwaliteitseisen die wij aan onszelf en onze leveranciers stellen. Betrouwbaar en flexibel zijn, dat is waar wij ons mee onderscheiden.

Warehousing
Naast onze transport afdeling beschikken wij over 20.000 m2 eigen warehousing capaciteit in Rijssen. Door deze ligging nabij de Oost Europa corridor - de snelweg A1 – kunt u bij ons snel en efficiënt handelen.

Onze warehouses voldoen bovendien aan de hoogste kwaliteitsnormen op gebied van voedselveiligheid. Zo beschikken we over verschillende keurmerken, zoals ISO 9001 en ISO 22000 (incl. HACCP). Naast de ISO kwaliteitsstandaard voldoet ons eigen kwaliteitssysteem aan de normeringen van GMP-B3 en SKAL.

Naast de opslag van uw goederen, kunt u ze bij ons onder andere ook laten ompakken, verpakken, stickeren en orderpicken. Ook is in een Douane Entrepot voorzien, waardoor u nooit onnodig invoerrechten hoeft te betalen. Daarmee kunt u dus met een gerust hart het gehele logistieke traject aan ons uitbesteden.

Customs
Douanepapieren, als u zakendoet buiten de Europese Unie krijgt u er altijd mee te maken. Gelukkig hebben we een eigen Customs afdeling met een team van ervaren douane declaranten die alle uitvoer-, vervoer- of invoerdocumenten voor uw opmaken. Naast de douane documenten maken we Kamer van Koophandel (KvK) exportdocumenten op. Makkelijk, want dan hoeft u zelf niet meer naar de Kamer van Koophandel.

Onze AEO-F status zorgt er bovendien voor dat wij minder fysieke controles hebben, eenvoudiger aangiftes kunnen verzorgen en een snellere afwikkeling van algemene douaneformaliteiten realiseren. Wij kunnen ons daarom met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen. Heeft u een vraag over bepaalde documenten of douanezaken? Onze experts weten het antwoord.

Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids RijssenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: