fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Omring Thuiszorg Texel

  De Zes 12 (In de buurt)
  1791 EX   Den Burg
  Telefoon: 0222-321461

  Website:
  Email ons.




Omring biedt advies, zorg en een beschutte woonomgeving aan met name ouderen met beperkingen. Om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen bieden we hulp bij het huishouden, thuiszorg en diverse vormen van gespecialiseerde verpleging en behandeling thuis, ook bij revalidatie. Voor wonen in een beschermde omgeving en met intensieve zorg en begeleiding beschikt Omring over vele verschillende woonlocaties. Ook hier is tijdelijke opname mogelijk, bijvoorbeeld bij revalidatie. U kunt via Omring ook terecht voor zorg en ondersteuning vanuit een Persoonsgebonden budget (PGB) of via particuliere inkoop. Kijk voor meer informatie dan eens op www.zovooru.nl externe website .

Daarnaast biedt Omring bij het begin van het leven ook deskundige Kraamzorg en begeleiding en ondersteuning aan kinderen/jongeren met autisme.
Omring: Medewerkers met kennis, ervaring en gevoel

Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel. Vanuit een persoonlijk gesprek laten we de mogelijkheden zien die wij bieden aan ondersteuning.

Dat kan gaan over voeding of bewegen. Maar Omring is ook zeer deskundig op het gebied van dementie. Onze medewerkers kennen de problematiek en werken graag samen met familie voor zoveel mogelijk kwaliteit van het leven. Omring werkt ook samen met ziekenhuizen aan diverse vormen van revalidatie en de behandeling en begeleiding van chronische ziekten.
Werken aan gezond zijn

Omring werkt graag samen aan gezondheid. Dat kan zijn door het geven van advies en informatie,het verzorgen van cursussen, het leveren van producten in onze Omringwinkels en het leveren van diensten in de buurt. Ruim 53.000 inwoners beschikken over een Omringpas, waarmee zij direct toegang hebben tot persoonlijk advies en informatie en voordeel hebben bij tal van diensten.




» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Den BurgRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: