fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: DAKDEKKERS

Rietdekkersbedrijf Manden Wapserveen

  Zuinigstraat 1 (In de buurt)
  9479 PM   Noordlaren
  Telefoon: 050-4095918

  Website:
  Email ons.


Rietdekkersbedrijf Manden v.o.f. is klantvriendelijk en professioneel

Heeft u een oud rieten dak dat dringend vernieuwd moet worden door een ervaren rietdekkersbedrijf of wilt u nu juist een prachtig nieuw rieten dak voor uw nieuwe woning in Drenthe? In beide gevallen, net als in vele andere gevallen, zit u bij ons aan het juiste adres. Rietdekkersbedrijf Manden v.o.f. is uw rietdekkersbedrijf in Drenthe. Wij zijn gevestigd in Wapserveen maar zijn ook ver daarbuiten bekend om de kwaliteit van ons werk en de betrouwbaarheid van de daken die wij leveren. Dus wilt u een klantvriendelijke en professionele service die wordt onderbouwd door jarenlange ervaring en kennis? Bel ons dan gerust eens op.

Profiteer van onze kennis
Rieten daken zijn al eeuwen oud. In de middeleeuwen vormde riet samen met stro en heideplaggen een goedkoop middel om daken van te maken. Vandaag de dag is een rieten dak juist een symbool van luxe en een goed verzorgd huis. In de tussentijd is er dan ook veel veranderd binnen het vak van een rietdekkersbedrijf en in de rieten daken zelf.

Zo zijn er allerlei technieken ontwikkeld en is er allerlei kennis opgedoken waar wij vandaag als rietdekkersbedrijf in Drenthe van kunnen profiteren. En u kunt dat natuurlijk ook dankzij uw rieten dak in Drenthe.




» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids NoordlarenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: