fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: COMPUTERSOFTWARE

4onePOS

  Weustenraadstraat 5 (In de buurt)
  6217 HZ   Maastricht
  Telefoon: +31(0)43-2050010

  Website:
  Email ons.


Totaaloplossingen voor winkelautomatisering in uiteenlopende branches

4onePOS Group

Een uitgebreid klanten beheer systeem waarmee u de beschikking heeft over overzichtelijke statistieken. Binnen een half uur kunt u aan de slag, uitbreidingen naar Retail of Fashion zijn altijd mogelijk.
4onePOS Retail

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem, speciaal ontwikkeld voor retailers. Bevat alle functionaliteiten die een goed POS systeem nodig heeft zoals voorraadbeheer, klanten beheer en statistieken.
4onePOS Fashion

Mode-, schoenen-, sport-, en lingeriewinkels zijn in een een handomdraai geautomatiseerd met 4onePOS. Kleur-maat balken, EDI, afschrijven voorraad, mogelijkheid koppeling webshop en vele vele anderen functies.
4onePOS Webshop

Wij ontwikkelen webshops in Magento die we koppelen aan een 4onePOS systeem. Via ons systeem communiceert de webshop met de fysieke winkel. Zo blijven de voorraad, prijzen en aanbiedingen altijd up to date.

4onePos ontwikkelt en levert begrijpelijke en betrouwbare kassa software. De automatisering van de detailhandel brengt vele voordelen met zich mee. Onze kassasystemen meten wat er in uw winkel verkocht wordt en slaan dit op. Zo worden heldere en hapklare statistieken bijgehouden die u helpen om uw omzet te verhogen. Een kassa systeem uitgerust met POS software is een must voor de moderne retailer. Wij bieden systemen en oplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke branches. Zo bieden wij bijvoorbeeld een kassasysteem voor horeca, retail of fashion.




» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids MaastrichtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: