fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: UITZENDBUREAUS

Mupol Personeelsdiensten

  Garnizoenstraat 6c (In de buurt)
  5363 VX   Velp

  Website:
  Email ons.


Nieuwsgierig naar de voordelen van payrolling voor uw organisatie? Of wilt u informatie over uitzenden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Ook als u specifieke vragen heeft zijn wij u graag van dienst.

Mupol is een Nederlands uitzendbureau voor Poolse en Litouwse arbeidskrachten met de juiste mentaliteit. De Poolse werknemers werven en selecteren wij zelf in Polen. Het zijn jonge en werklustige Poolse werknemers en Poolse uitzendkrachten (en tegenwoordig ook uit Litouwen), die u bijna overal voor kunt inzetten.
Gemotiveerde Poolse werknemers

Onze Poolse werknemers zijn altijd gemotiveerd en geschikt voor handwerk in de agrarische sector en seriewerk in een productieomgeving. Poolse werknemers leveren wij voor de Agrarische sector, (Glas)Tuinbouw, Metaalbranche, Logistiek & Magazijn.
Flexibele Poolse uitzendkrachten

Wij selecteren de Poolse uitzendkrachten die u nodig hebt en die – indien vereist – ervaring hebben in een vergelijkbare functie. En wat ideaal is: deze Poolse uitzendkrachten zijn bijzonder flexibel. Ook als overwerk regelmatig nodig is. Op contractbasis of voor bepaalde tijd op basis van een contract, bijvoorbeeld voor de duur van een project of order voor bepaalde tijd, waarbij we de periode afspreken dat de Poolse uitzendkrachten bij u werken.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids VelpRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: