fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: SCHILDERSBEDRIJVEN

Stoker Schilderwerken

  Hoofdstraat 25 (In de buurt)
  7561 AB   Deurningen
  Telefoon: 06 - 52 66 74 88
  Mobiel: 06 - 52 66 74 88

  Website:
  Email ons.




De laatste jaren heb ik, alhoewel cliché, met heel veel plezier in loondienst gewerkt en daardoor in mijn vakgebied enorme ervaring opgedaan Natuurlijk is een goede scholing onmisbaar voor een vakman. Na de schildersvakschool met succes te hebben afgerond, ben ik direct mijn theoriekennis, in de praktijk gaan brengen bij een regionale schilder. Uiteraard volg ik frequent de nodige bijspijker cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en kwaliteits- en veiligheidseisen.

De opgedane ervaring, het plezier en de passie voor het beroep, heeft nu geresulteerd in Stoker Schilderwerken. Een jong en dynamisch bedrijf, die waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit, met een breed scala aan professionele producten en diensten.

Wij zijn gevestigd aan de Bornsedijk in Hengelo, dus vooral in de Twentse regio is Stoker Schilderwerken erg flexibel. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om ambachtelijk schilderwerk, een complete renovatie, het snel vervangen van glasschades en het vakkundig aanbrengen van behang en glasvlies.

Met mijn ervaring, energieke persoonlijkheid en frisse blik, overtuigen wij ook u graag van onze kennis en vakmanschap! Stoker Schilderwerken voldoet vanzelfsprekend aan de wettelijke eisen en heeft de benodigde vakdiploma’s en certificeringen op het gebied van veiligheid en milieu.

Wij bewijzen onze hoge mate van kwaliteit en professionaliteit door het Houtrot Renovatie Certificaat, het VCA-certificaat, een erkend BHV-certificaat en daarnaast zijn we ook gediplomeerd voor het gebruik van een hoogwerker en heftruck.
Koen Stoker



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DeurningenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: