fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Foodoptimizers

  Agneshove 79 (In de buurt)
  2215HS   Voorhout
  Telefoon: 0252-347042

  Website:
  Email ons.


Welkom bij Foodoptimizers, specialisten op het gebied van dieet, voeding & gezondheid!

Dat de juiste voeding uw gezondheid kan verbeteren, klachten kan verminderen en ziekten kan voorkomen is algemeen bekend. Helaas bestaat er geen optimaal dieet dat geschikt is voor iedereen. Want, wat goede voeding is voor de één, hoeft niet goed te zijn voor een ander. Voedingsbehoeften verschillen per situatie, en van persoon tot persoon.
Foodoptimizers begrijpt dit als geen ander! Wij bieden maatwerk in de advisering en begeleiding op het gebied van voeding, (preventieve) gezondheid & diëtetiek.

De diëtist van Foodoptimizers biedt u persoonlijk dieetadvies, gericht op preventie en/of verbetering van gezondheidsklachten. Wij benaderen de gezondheid van onze cliënten vanuit een breed perspectief. Naast de reguliere voedingsleer en diëtetiek is onze praktijk vanuit de natuurgeneeskunde onder andere gespecialiseerd in de orthomoleculaire geneeskunde, oligotherapie en darmtherapie.

Het gebruik van beproefde therapieën in combinatie met de nieuwste inzichten en diverse (laboratorium) meet- en onderzoeksmethoden, verzekert u van een effectief behandelplan.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids VoorhoutRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: