fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: SLOOPWERKEN

Sloop-Gigant b.v

  Venenweg 17 i (In de buurt)
  1161ak   Zwanenburg
  Telefoon: 31204971683
  Mobiel: 31204971683

  Website:
  Email ons.
  BTW Nummer: 1868.58.711 B01


Sloopwerk betaalbaar en discreet laten uitvoeren dat kan! Wij zijn een erkend sloopbedrijf met 12 hardwerkende slopers. Wij kunnen u helpen met asbest verwijderen, draagmuren slopen, schoorstenen verwijderen etc. Bezoek onze website voor meer informatie over de prijzen.

In de regio Amsterdam zijn wij 23 jaar geleden begonnen met het sloopbedrijf de Sloop-Gigant voor al uw sloopwerken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijk sloopbedrijf die werkzaamheden verricht in zowel de particuliere- als in de zakelijke markt. In sommige gevallen is het in de bouw namelijk nodig om alles met de grond gelijk te maken voordat er een start kan worden gemaakt met de opbouw. Wij merken dat er in veel gevallen te simpel wordt gedacht over slopen. Maar slopen op een veilige manier en met beleid is een vak apart. Voor al uw sloopwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een veiligheidspaspoort en met meer dan 100 vakbekwame slopers, kunt u bij ons sloopbedrijf terecht voor werkzaamheden als: asbest sanering, asbest inventarisatie, asbest verwijderen, woning slopen, grondwerk, boren en zagen, koppensnellen en recycling of een draagmuur verwijderen.Wij beschikken over een goed onderhouden en modern machinepark dat is aangepast op alle voorkomende sloopwerkzaamheden. Wij slopen namelijk altijd met gebruikmaking van de nieuwste technieken.Vaak maken wij gebruik van Hydraulische kranen, hamers, scharen, vergruizers, krakers, milieu grijpers en magneten.
Verwachte werkwijze van ons bedrijf

Om schade aan uw eigendommen te voorkomen tijdens de sloop, zorgen wij ervoor (indien nodig) dat alles goed wordt afgeplakt en afgeschermd. Denk hierbij aan uw meubels, ramen, deuren en vloeren afhankelijk van wat er weg moet worden gehaald. Hierdoor minimaliseren wij de overlast van de sloop. Ook voeren wij het puin voor u af of het puin wordt gerecycled.
Alle mensen binnen ons sloopbedrijf werken correct, leveren kwaliteit en werken snel, zodat u snel uit de rommel bent en de sloopwerkzaamheden vlot verlopen…. en tijd is geld.
Vrijblijvend een offerte aanvragen kan bij ons

U heeft een sloopbedrijf nodig en bent uiteraard benieuwd naar de hoogte van de kosten. Dan kunt u bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Noteer uw werkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk en wij berichten u binnen maximaal 2 werkdagen met een kosten indicatie. Wij zitten niet vast aan een bepaalde regio waarin wij sloopwerkzaamheden uitvoeren. Op dit moment hebben wij projecten lopen in Amsterdam, Almere, Rotterdam, Leiden, Hoorn, Alkmaar, Emmen, Apeldoorn, Breda en Middelburg. Maar wij kunnen door heel Nederland voor u aan de slag. Surf rond over onze site en overtuig uzelf van onze kwaliteit. Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.




» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZwanenburgRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: