fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ONDERHOUDSBEDRIJVEN

Klicktet Gebouwbeheer

  Sprangseweg 13D (In de buurt)
  5144 NV   Waalwijk
  Telefoon: 0416-669999

  Website:
  Email ons.


Klictet Gebouwbeheer ontzorgt u volledig bij het beheer en onderhoud van de installaties van uw gebouw(en). Wij adviseren u van A tot Z over gebouwgebonden installaties binnen de gezondheidszorg, onderwijs, utiliteit en woningbouw.


Bent u op zoek naar raadgevers en vertrouwenspersonen die u optimaal adviseren op het gebied van comfort, functionaliteit en duurzaamheid in en rondom uw gebouw?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een klantgerichte organisatie met uitgebreide kennis van installaties, infrastructuren en systemen. Van daaruit bieden wij u een breed scala aan adviesdiensten. Dit alles gecombineerd met een flexibel en gemotiveerd team geeft garantie tot ondersteuning op maat.


Klictet Advies is een dynamisch en vooruitstrevend adviesbureau voor alle gebouwgebonden installaties binnen de gezondheidszorg, onderwijs, utiliteit en woningbouw. Persoonlijk betrokken en enthousiast leiden wij onze opdrachtgevers door het bouwproces. Wij realiseren doelgerichte en innovatieve adviezen die naadloos aansluiten op de behoefte van toekomstige gebruikers en eigenaren.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids WaalwijkRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: