fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Woonzorgcentrum Skilhiem

  Nije Poarte 33 (In de buurt)
  9051 MB   Stiens
  Telefoon: 0889210205

  Website:
  Email ons.


Wonen in Stiens Leeuwarderdeel, met Stiens als belangrijkste hoofdkern, is een gemeente met een nog steeds groeiend inwonertal. In het centrum van Stiens is praktisch alles te krijgen in de vele winkels en supermarkten. Dinsdagmiddag is er markt, wat in het centrum voor een gezelligge drukte zorgt. Stiens en de omliggende dorpen zijn ruim opgezet, met veel groen- en recreatievoorzieningen in de woonwijken.


Wooncentrum Skilhiem
Nabij woonzorgcentrum Skilhiem bevinden zich ruime, gerieflijke galerijwoningen met moderne voorzieningen, gelegen aan de Nije Poarte. Een aantal woningen is door middel van een gang verbonden met het zorgcentrum Skilhiem. De seniorenwoningen aan de Nije Poarte staan op het grondgebied van Skilhiem. De seniorenwoningen aan Venuskulp en Juckemaleane zijn iets verder van het zorgcentrum gelegen. In totaal zijn er 65 woningen. De bewoners kunnen naar behoefte gebruik maken van tal van aanvullende verzorgingsmogelijkheden, zoals maaltijdvoorziening en overige diensten die bijdragen tot blijvend zelfstandig wonen. Tevens kunnen de bewoners gebruik maken van de faciliteiten die het verzorgingshuis te bieden heeft, zoals dagopvang en dagactiviteiten.

De woningen
De oppervlakte van de woningen varieert van 51m² tot 79m². De woningen bevinden zich op de begane grond. Op de verdieping is een vliering over de hele woning. Alle woningen zijn aangesloten op een 24-uurs alarmsysteem.

Huurprijzen en servicekosten
De netto huurprijs van de appartementen is vanaf 498,69 euro per maand. De servicekosten zijn vanaf 56,72 euro per maand. Afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen is huurtoeslag mogelijk. Nadere informatie over huurtoeslag kunt u bij de belastingdienst verkrijgen. Prijzen per 1 juli 2012.

Toewijzing
De woningen worden toegewezen op basis van een wachtlijst en zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een woning bij woonzorgcentrum Skilhiem, telefoon (058) 257 61 00.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids StiensRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: