fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: RAMEN DEUREN EN KOZIJNEN

GT Oldambt BV

  JD van der Veenstraat 7 (In de buurt)
  9672 AD   Winschoten
  Telefoon: 0597-768001

  Website:
  Email ons.


Techniek
Geveltechniek Oldambt te Winschoten is ervaren in geveltechniek in de breedste zin van het woord. Wij bedenken oplossingen voor vrijwel iedere gevel, zolang het maar om hout gaat. Complete gevels en buitenbeplating zijn ons specialisme, maar desgewenst leveren wij ook kozijnen, ramen en deuren. Onze opdrachtgevers zijn kleine tot middelgrote aannemers, klusbedrijven, maar ook eindgebruikers, zoals particulieren. Grotere aannemers en architecten vertrouwen ons regelmatig hun opdrachtgevers toe om bij ons langs te komen voor advies.

Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers op het gebied van geveltechniek, zowel bouwtechnisch als in ontwerp. Voor onze opdrachtgevers zijn wij een inspirerende bron van kennis en ervaring als het gaat om het verfraaien van gevels. In onze showroom laten wij graag onze uitgebreide mogelijkheden zien. Naast ontwerp en productie lakken wij desgewenst de producten af en dragen wij zorg voor de beglazing en de montage ter plaatse.

Kwaliteit & duurzaamheid
Geveltechniek Oldambt staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij besteden heel veel aandacht aan het inkopen van hoogwaardig en duurzaam (geproduceerd) hout. Een lange levensduur is het resultaat. Want hout is een gemakkelijk te onderhouden natuurproduct met een mooie, warme uitstraling en heeft zich door de eeuwen heen bewezen als duurzaam en betrouwbaar. Gevels en buitenbeplating, maar ook kozijnen, ramen en deuren, gemaakt van hout zijn in alle stadia van de gebruikscyclus de beste keus. Of het nu om duurzaamheid, milieubelasting of uitstraling gaat, hout heeft duidelijke voordelen ten opzichte van alle andere gebruikte materialen. Hout heeft een uiterst lage emissiewaarde, is CO2 neutraal, brandveilig, sterk en heeft een hoog isolerend vermogen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids WinschotenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: