fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: INTERIEURBOUW

Zwartwoud

  Rigaweg 2 (In de buurt)
  9723 TH   Groningen
  Telefoon: 050 5565123

  Website:


Zwartwoud vertaalt interieur concepten in concrete producten en inrichtingen. Een onderscheidend interieur is van groot belang. Het moet aansluiten op de merkpersoonlijkheid. Verleiden tot aankoop van een product of dienst. En een stimulerend werk‐ en verblijfklimaat bieden. Dat vraagt om een duidelijke visie van conceptontwikkelaars en interieurarchitecten.

Zwartwoud vertaalt deze visie door maatwerk interieurconcepten om te zetten in concrete producten en complete inrichtingen.Via productontwikkeling, realisatie en montage op locatie.

Onze kracht ligt in het materiaalonafhankelijk denken.Hierdoor kunnen we bieden wat opdrachtgevers vragen. En ze verrassen met goedkopere, duurzamere of onderhoudsvriendelijkere alternatieven.Waarbij uiteraard functie, vormtaal en uitstraling behouden blijven.

Zwartwoud is niet alleen inventief in productontwikkeling, maar ook in processen. Hierdoor zijn we in staat om grote projecten in korte tijd uit te voeren, waarbij we uiteraard garant staan voor een vlekkeloze roll‐out. Zwartwoud. Sterk in repeterend maatwerk. Al meer dan tachtig jaar actief voor toonaangevende organisaties in binnen‐ en buitenland. Relatiegericht, inventief en gedreven.

De allerbeste vertaling van concept naar product.




» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GroningenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: