fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Tow Marketing

  Driftje (In de buurt)
  3768 ER   Soest

  Website:
  Email ons.


Tows is een initiatief van Raymond Veldkamp. Door de combinatie van zijn passie voor marketing en zijn kennis over de mogelijkheden van online business heeft hij zich gespecialiseerd in online marketing. Met Tows richt hij zich voornamelijk op het MKB, omdat er voor veel van deze bedrijven, op het online marketing vlak, snel winst te realiseren is.


Tows
De naam Tows (afkorting van Threats Opportunities Weaknesses en Strengths) is een veel voorkomende marketing-term die wordt gebruikt voor het in kaart brengen van de strategische opties beschikbaar voor een organisatie. In tegenstelling tot de beter bekende Swot-analyse, bekijkt de Tows-analyse de mogelijkheden vanuit de markt en is daarmee klant- en marktgerichter.

Met verschillende vormen van training, advies en realisatie help ik u om uw online activiteiten te optimaliseren en daarmee het resultaat van uw marketing en sales inspanningen te maximaliseren.

Werkwijze
In een eerste kennismaking identificeer ik graag samen met u waar de aandachtspunten binnen uw organisatie liggen en wat ik daarin voor u zou kunnen betekenen. Door mijn academische achtergrond zal ik vaak vanuit de theorie een gedegen strategisch plan opzetten. Ik ga daarbij voor snel implementeerbare oplossingen, maar richt mij altijd op de lange termijn resultaten. Vervolgens help ik u graag bij de uitvoering van het plan en de realisatie van de gestelde doelen.

Mogelijkheden
Naast dat ik mijn diensten vanuit Tows aan u kan aanbieden, kan ik ook op freelance/interim basis werk voor u uitvoeren. Ik ben daarvoor in het bezit van een geldige VAR-verklaring (WUO), waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de loonbelasting en sociale premies.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids SoestRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: