fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Duindam Holsteins

  De Dobbe 7 (In de buurt)
  9062HD   Oentsjerk
  Telefoon: 058 2561135

  Website:


Holsteins

Duindam Holsteins werkt met hoogwaardig genetisch materiaal. De veestapel van Duindam Holsteins is ondergebracht bij Mts Albring in Drouwenermond.

Top Freddie’s bij Drouner / Duindam

Dochters van Badger-Bluff Fanny Freddie hebben uitstekende resultaten geboekt bij de g TPI draai van januari. Afgelopen december pakte Badger-Bluff Fanny Freddie ook al de #1 positie in de Amerikaanse TPI fokstieren ranking. Op de januari-index draai was de combinatie Drouner / Duindam zeer succesvol met enkele zeer interessante Freddie-dochters.

De hoogst genoteerde op nummer 7 is Drouner AJDH Cosmo van Drouner/ Duindam Holsteins, met een g TPI van 2375. Dit maakt haar de nummer 2 Freddie dochter van Europa. Haar moeder, Larcrest Cosmopolitan VG-87-USA La1 is één van de populairste fokkoeien van de laatste tijd en moeder van onder andere O-Cosmopolitan, de nummer 1 Planet zoon wereldwijd. Tevens een top index voor Drouner AJDH Aiko RC, een Freddie-dochter met Rood Factor, en met ruim 2200 GTPI één van de hoogste Rood Factor pinken Wereldwijd!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids OentsjerkRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: