fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Jelle de Vries B.V.

  Biensma 32 (In de buurt)
  9001ZZ   Grou
  Telefoon: 0566 625710

  Website:


Welkom bij Jelle de Vries - Wij zijn een bedrijf dat opereert op de Europese markt als intermediair tussen de levensmiddelenindustrie en de mengvoerindustrie. Deze website is een eerste kennismaking met ons bedrijf. Hier willen we u vertellen wie we zijn, wat we doen, wat we leveren en hoe we u van dienst kunnen zijn.

Is uw interesse gewekt? Neem rustig de tijd om deze website door te lezen en ontdek hoe Jelle de Vries ook uw flexibele partner kan zijn. Wilt u na het lezen nog meer van ons weten, zoek dan contact met ons. Wij zullen u graag van dienst zijn.

Diensten - Verschillende industrieën in zowel de levensmiddelen- als de mengvoersector maken gebruik van onze kennis, onze faciliteiten en onze capaciteiten. Zij gebruiken onze flexibele organisatie als een betrouwbaar verlengstuk van hun eigen organisatie. Op deze website kunt u lezen hoe wij hier invulling aan geven.

Producten - De nevenproducten van de levensmiddelenindustrie worden door ons vermarkt aan de mengvoerindustrie en aan de foeragehandel. Deze producten worden direct en indirect aan boeren geleverd als voer voor hun vee. Op deze website vindt u een overzicht van de producten die via ons geleverd kunnen worden.

Contact - Om u goed van dienst te kunnen zijn is ons uitgangspunt dat wij altijd bereikbaar moeten zijn. Via de contactpagina kunt u met ons in contact komen. Hier vindt u ook foto's van de verschillende medewerkers, aan de hand hiervan willen we het contact een persoonlijk tintje geven.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GrouRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: