fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Skincare Soffita

  Bosstraat 29 (In de buurt)
  7161xx   Neede
  Telefoon: 0630132336
  Mobiel: 0630132336

  Website:
  Email ons.


Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Sonja Freriksen, ik ben in 1972 geboren in Eibergen en woon nu met mijn man en zoon in Neede. Ik ben in 2009 weer een opleiding gaan volgen voor schoonheidsspecialiste en heb in 2010 mijn diploma gehaald. En nu ben ik de trotse eigenaresse van schoonheidssalon Skincare Soffita. Mijn liefde voor Italië en de locatie van mijn salon, de schitterende verbouwde zolder van onze garage, heeft mij geïnspireerd om de salon Skincare Soffita te noemen. Soffita betekend in het Italiaans zolder, vliering.


Als schoonheidsspecialiste vindt ik het belangrijk om persoonlijk te werken hiervoor gebruik ik natuurlijke geuren en produkten. Zo kan ik u tijdens de huidverbeterende gezichtsbehandelingen heerlijk tot rust te laten komen. In een tijd waarin alles steeds sneller moet is het belangrijk om af en toe heerlijk te ontspannen.


Ik werk met het cosmetica merk Lakshmi. Deze produkten geïnspireerd op de ayurveda en zijn natuurlijk 100% natuurlijk. Behandelingen met Lakshmi zijn meer dan een schoonheidsbehandeling alleen door de aromatherapie en de speciale massages wordt uw uiterlijk en innerlijk in balans gebracht. U verlaat de salon echt met een ontspannen en goed verzorgde huid. Lakshmi produkten zijn afgestemd op de principes van de ayurveda. Dit is een eeuwenoude kruidenleer uit India die nog steeds actueel is.

Lakshmi produkten kunnen de balans in de huid herstellen, te verbeteren, en problemen voorkomen. Uw huid is de spiegel van uw gezondheid en welzijn zorg goed voor haar.


Alissi Brontë is een uniek en bijzonder spaans beautymerk dat volledig past in de huidige trend van natuurzuivere, milde en eco-chic produkten. Met huidverbeterende resultaten.


U kunt hier terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en deelbehandelingen zoals harsen, epileren van de wenkbrauwen enz, massages en lichaamsbehandelingen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids NeedeRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: