fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

ActiVite Dietetiek

  Roodenburgerstraat 1a (In de buurt)
  2313 HH   LEIDEN
  Telefoon: (071) 516 13 18

  Website:
  Email ons.


Deskundig en persoonlijk advies over gezonde voeding en diëten krijgt u van een diëtist van ActiVite Diëtetiek. Daarnaast begeleiden diëtisten u bij het veranderen van uw voedingspatroon en het volgen van een dieet. Voor een persoonlijk advies over gezonde voeding of een dieet om medische redenen heeft u een schriftelijke verwijzing van uw (huis-)arts of tandarts nodig.

Deskundige diëtisten
De diëtisten van ActiVite Diëtetiek zijn alle ingeschreven in het Basisregister voor Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Daarmee heeft u de zekerheid dat uw diëtist voldoet aan de hoogste eisen en altijd beschikt over actuele kennis.

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u in contact wilt komen met een diëtist. Vaak is dit een medische reden, zoals overgewicht, diabetes mellitus, een te hoog cholesterolgehalte, eetstoornissen, slechte stoelgang, nierziekten, hoge bloeddruk, sondevoeding, ongewenst gewichtsverlies of voedselovergevoeligheid. Maar ook zonder medische reden is de begeleiding door een diëtist bij het volgen van een dieet soms wenselijk. In alle gevallen is een verwijzing van uw (huis)arts nodig.

Als u een dieetadvies nodig heeft, zijn de diëtisten van ActiVite Diëtetiek u graag van dienst.

Begeleiding door de diëtist
De eerste keer dat u op het spreekuur van de diëtist komt vindt de intake plaats. Dit gesprek duurt 45 minuten. Daarbij komt onder meer aan de orde wat u mag verwachten van de begeleiding, evenals de duur van de begeleiding. In overleg met u stelt de diëtist een persoonlijk behandelplan en een dieetadvies op. Tijdens de volgende bezoeken bespreekt u uw vragen en uw ervaring met het dieetadvies en wordt desgewenst het advies bijgesteld. Vervolggesprekken duren 15 tot 30 minuten. De diëtist rapporteert haar bevindingen terug aan uw behandelend arts of specialist.

Specialismen
De diëtisten van ActiVite Diëtetiek beschikken over diverse specialismen op het gebied van diabetes mellitus, eetstoornissen, overgewicht, allergieën, ziekten van de luchtwegen zoals astma en COPD, oncologie en beperkingen van het bewegingsapparaat zoals reuma.
Voor mensen met diabetes mellitus is er een speciaal diabetesspreekuur. Hierbij bezoekt u achtereenvolgens de diëtist en de diabetesverpleegkundige. De diëtist begeleidt u bij uw dieet en de verpleegkundige geeft u voorlichting over andere aspecten van diabetes, zoals medicatie en voetverzorging.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids LEIDENRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: