fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Dietistenpraktijk Bijdevier

  Amer 21 (In de buurt)
  3232 HA   BRIELLE

  Website:
  Email ons.


Wanneer u lekker in uw vel zit, straalt u dat ook uit. Gezonde voeding die precies afgestemd is op uw lichaam en uw leven, kan hierin hét verschil maken. Want voeding is één van onze fundamentele levensbehoeften. We eten omdat het lekker en gezellig is, omdat we verdrietig zijn, om ons fit te voelen of gewoon omdat het moet.

Bewust of onbewust zijn we iedere dag met onze voeding bezig. In de supermarkt, op tv, in magazines, we worden iedere dag geconfronteerd met een enorm aanbod aan dikmakers en afslankers. Laat staan de uiteenlopende artikelen over voeding, de vele make-over programma’s en goed bedoelde adviezen van mensen om ons heen.

De keuze wat specifiek goed voor u is, wordt hiermee niet makkelijker. Daarom kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk advies op maat.

Of u nu komt met een doorverwijzing van de (huis)arts of uit eigen beweging een afspraak maakt, wij staan graag voor u klaar. Vragen waar we bijvoorbeeld een antwoord op geven zijn:

Hoe kan ik mijn gewicht handhaven na een afslankkuur?
Wat is gezonde voeding?
En hoe eet ik gezond?
Ik verricht elke dag zware arbeid.
Hoeveel moet ik eten?
Moet ik anders eten nu ik diabetes heb?
Cholesterolgehalte verbeteren door anders te eten?
Ik lust geen melk, is mijn voeding wel volwaardig?
Mijn kind is erg zwaar.
Moet hij/zij op dieet?
Wij zijn deskundig en bekwaam in het geven van dieet- en voedingsadvies. Afgestemd op uw leefsituatie, streven wij door middel van persoonlijke begeleiding naar een optimalisering van uw leefstijl en eetgewoonten. Wij motiveren en coachen u ook bij het variëren binnen en volhouden van de veranderingen binnen uw leefstijl en eetgewoonten.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BRIELLERestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: