fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

De Voedietist

  Bieze 77 (In de buurt)
  2771 CS   BOSKOOP
  Telefoon: (06) 364 940 81

  Website:
  Email ons.


Voeding - altijd een actueel onderwerp.
Vaak en veel wordt erover gesproken en geschreven. Gevraagd en ongevraagd worden we geconfronteerd met allerlei voedingsadviezen Boeken over voeding staan regelmatig hoog in de verkoop top-10. Zelfs als de adviezen daarin goed zijn, zijn ze niet toegespitst op uw specifieke voedingspatroon, uw specifieke wensen en uw gezondheidseisen. Indien u een advies op maat wilt, kunt u naar de diëtist.

De diëtist - de specialist voor al uw dieet- en voedingsvragen.
heeft een 4-jarige hbo-opleiding gevolgd over voeding en dietetiek. Daarna dient zij om geregistreerd te blijven in het kwaliteitsregister, en erkend te worden door de verzekeraars, zich permanent bij te scholen om haar kennis en kwaliteit op peil te houden.

Vanzelfsprekend heeft de diëtist verstand van goede/gezonde voeding. Daarnaast heeft de diëtist verstand van de relatie tussen voeding en allerlei klachten/ziektes. Goede voeding kan de symptomen van ziektes verzachten en soms zelfs helemaal wegnemen.

U kunt bij de diëtist terecht voor voedingsbegeleiding bij Diabetes Melitus, COPD, overgewicht, ondergewicht, ondervoeding, kinderen en overgewicht, allergieën, maag/darmproblemen, metaboolsyndroom, zwangerschap, anorexia nervosa, bulimia, etc.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BOSKOOPRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: