fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diëtistenpraktijk Waddinxveen

  Sterrenlaan 18 (In de buurt)
  2742 AH   WADDINXVEEN
  Telefoon: (06) 496 405 84

  Website:
  Email ons.


Diëtistenpraktijk Waddinxveen
Wilt u gezonder gaan eten? Of heeft uw arts u aangeraden om een dieet te volgen? Wilt u meer weten over eten zonder vlees? Heeft uw kind een voedselallergie? Dan kunt u bij mij terecht. Of het nu gaat om gezond eten, de juiste voeding bij ziekte of verantwoord afvallen. Als specialist op het gebied van voeding en dieet geef ik u een persoonlijk advies afgestemd op uw situatie. Zorg op maat staat hoog in het vaandel.

Voorbeelden van gezondheidsproblemen of voedingsvragen waarbij ik u kan begeleiden:
Overgewicht, eetproblemen, te hoog cholesterolgehalte, te hoge bloeddruk, maag- en darmklachten, hypoglycaemie, voedselovergevoeligheid , vegetarische voeding, ondergewicht, COPD, kanker, gebitsproblemen, slikmoeilijkheden en natuurlijk gezonde voeding voor kinderen, jongeren, senioren, sporters, zwangeren etc.

Als diëtist zoek ik samen met u praktische oplossingen voor uw voedings -en dieetproblemen.
Tijdens de consulten besteed ik aandacht aan uw klachten, eetgewoonten en persoonlijke omstandigheden. In overleg met u stel ik een persoonlijk advies en behandelplan op.
Ondersteuning en begeleiding bij de uitvoering van deze adviezen is mijn taak als uw persoonlijke voedingscoach.

In deze praktijk heeft u altijd te maken met dezelfde persoon. U hoeft uw verhaal maar eemaal te vertellen. Ook is er een avondspreekuur als u dat prettiger vindt.
Ik ben gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie. Dit betekent dat ik niet met anderen mag spreken over onze behandeling zonder uitdrukkelijke toestemming van u. Uw huisarts of verwijzer ontvangt een schriftelijke rapportage aan het begin en einde van de behandeling.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids WADDINXVEENRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: