fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diëtistenpraktijk Schreuder

  Spoorlaan 20K (In de buurt)
  2908 BG   CAPELLE A/D IJSSEL
  Telefoon: (0180) 31 12 65

  Website:
  Email ons.


Bij een diëtiste denkt u misschien al snel aan lastige diëten, strenge regeltjes, veel te gezond eten en nog meer akelige dingen. Wij vinden het een uitdaging mensen te laten zien dat je met kleine aanpassingen in de voeding, zoals bijvoorbeeld andere boter en minder vet beleg, heel veel kunt bereiken. Lekker eten en lekkere tussendoortjes horen bij het leven en dus ook in een dieet. Het is onze taak u te leren hoe je lekker kunt eten en toch rekening kunt houden met het dieet dat u moet volgen. Elk ziektebeeld vraagt om een andere voeding, maar of het nu gaat om diabetes of om overgewicht, lekker en gezond kunnen samengaan en wij vinden het leuk u te leren hoe. Het zou dus wel eens leuker kunnen zijn dan u dacht.

In onze behandelingen gaan wij uit van de hele mens en behandelen u als geheel en niet alleen de ziekte/klachten of het over- of ondergewicht. Om de oorzaak en de gevolgen van een ziekte/klachten of van over- en ondergewicht goed te kunnen behandelen is het belangrijk de mens als geheel te zien en alle aspecten van iemand te bekijken en eventueel te sturen, ontwikkelen of te remmen. Zo komen ook zaken als stress, zelfvertrouwen, zelfontwikkeling, beweging en sport, lichaamsbeleving, zelfrespect en dagindeling/ritme aan bod. Veel mensen realiseren zich niet dat overgewicht en eetproblemen vaak voortkomen uit onzekerheid, uit een gemis, uit verveling, uit een slecht zelfbeeld of uit het wegstoppen van een trauma (ernstig voorval).

Wanneer je aan een gezonde leefstijl denkt dan hoort daar ook sport en beweging bij. Uit ervaring weten wij dat het sporten bij een sportschool vaak niet in te passen is in het dagelijks leven en op de lange termijn ook saai en geestdodend kan zijn. Maar bewegen kan op veel meer manieren en is zonder al te veel poespas in te bouwen in het dagelijks leven. Binnen de behandeling kijken wij ook samen met u welke vorm van bewegen bij u zou kunnen passen en hoe dat in te bouwen is in uw dagelijks leven. Uiteraard beoordelen wij of dit verantwoord is wanneer er sprake is van een dieet bij ziekte.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids CAPELLE A/D IJSSELRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: