fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diëtistenpraktijk Health Risk Control

  Nieuwe Tiendweg 11a (In de buurt)
  2922 EN   KRIMPEN AAN DE IJSSEL
  Telefoon: (010) 202 51 65

  Website:
  Email ons.


Welkom bij Diëtistenpraktijk HRC


Diëtistenpraktijk HRC is in 2002 opgericht in de deelgemeente Rotterdam Prinsenland. Gaandeweg de jaren is de praktijk nu uitgegroeid tot een praktijk met 18 diëtisten, 3 secretaresses en meer dan 20 locaties verdeeld van Rotterdam Delfshaven tot en met Nesselande, Capelle aan den IJssel/ Krimpen aan den IJssel en Zwijndrecht.

Alle medewerkers van Diëtistenpraktijk HRC hebben de vaste overtuiging dat juist met voeding iedereen gezondheidswinst kan behalen of het nu gaat om afvallen, hart-en vaatziekte, diabetes, voedselallergie of een eetgedragstoornis.

Graag nodigen wij u uit om een goed gesprek over eten aan te gaan met een van onze diëtisten.

Een goed gesprek over eten …..

...gaat al snel over uw eet- en drinkpatroon en biedt u hulp bij blijvende verandering daarvan.
We eten en drinken iedere dag, vaak zonder dat we er veel bij nadenken.
Maar wat u eet en drinkt is de basis voor hoe uw lichaam en geest werken en hoe u zich voelt!
Dus: laat u helpen om uw eet- en drinkpatroon af te stemmen
op uw gezondheid,
op hoe u graag uw tijd besteedt en
op uw beroep, beweging en gewoonten.
Zelf eetgewoonten veranderen is moeilijk. Gelukkig is bewezen dat hulp daarbij de kans op succes veel groter maakt en er ook voor zorgt dat het nieuwe eetpatroon blijvend is.
Het kan zijn dat u zich niet fit voelt of andere klachten heeft. Misschien moet u van uw arts een dieet volgen. Bijna iedereen heeft vragen over bepaalde eet- of drinkproducten.
Onze diëtisten weten alles van voeding, diëten en eetgewoonten. Dus bij ons kunt u terecht voor een goed persoonlijk advies op maat.
...betekent niet dat wij alleen letten op de weegschaal en het meetlint, de winst zit 'm niet altijd in de kilo’s, maar net zo goed in uw gezondheid.
Ons advies is erop gericht dat u weet wat u eet, en ontdekt wat voeding voor u kan doen. Het doel is dat u zich weer prettig en fitter gaat voelen.
De juiste voeding is belangrijk, maar vooral ook de juiste beweging.
Wij helpen u graag bij het kiezen van een haalbaar traject dat u de juiste beweging biedt die bij u past, zodat u weer kunt genieten van sport en bewegen.
...kan gaan over de nieuwste inzichten over afvallen. Wat werkt wel en wat werkt niet?
Onze diëtisten houden hun kennis goed op peil. Ze kunnen u dus uitstekend informeren over de nieuwste inzichten en ontdekkingen op voedingsgebied.
...kan ook gaan over uw kinderen. Snoep, televisie of computer, hoe krijgt u vat op wat uw kind eet?
U krijgt van onze diëtisten goede tips en advies om uw kinderen een gezonde manier van eten en bewegen bij te brengen. Dit is al een tijd een speerpunt van onze praktijk.
...kan gaan over meer dan alleen afvallen, gezonde voeding en beweging.
Bij suikerziekte, een hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, voedselallergie of voedselovergevoeligheid, darmklachten en nog veel meer gezondheidsproblemen kunt u bij onze diëtisten terecht voor een goed persoonlijk advies. Dat geldt ook voor vragen over speciale sportbeoefening.
...kan ook gaan over hoe u voldoende kunt eten als u geen eetlust hebt, of als u door ziekte juist meer moet eten en drinken.
Onze diëtisten weten hoe u op een makkelijke manier toch voldoende kunt eten, eventueel met speciale aanvullende voeding wanneer het met gewone voeding niet afdoende lukt.
Al deze kennis delen wij graag met u.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids KRIMPEN AAN DE IJSSELRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: