fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Focus Dietistenpraktijk

  Straatweg 57a (In de buurt)
  3051 BD   ROTTERDAM
  Telefoon: (010) 461 46 44

  Website:
  Email ons.


Focus is afgeleid van het woord focussen. Dat betekent aandacht richten op.... in dit geval gezonde voeding. In de praktijk wordt vooral de aandacht gericht op het hebben en aanleren van een gezonde kijk op voeding. De voeding van elke cliënt wordt op maat samengesteld. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen eetgewoonten, voorkeuren en smaakbeleving. Wij hanteren geen strenge diëten. Op een gezonde én bewuste manier leren omgaan met voeding is volgens ons de basis naar gedragsverandering op lange termijn.

Een diëtiste is dé specialist op het gebied van voeding en voedingspatronen. De titel diëtist is beschermt en mag alleen gevoerd worden indien de HBO opleiding Voeding & diëtetiek is behaald. Zij is medisch bevoegd om dieetvoorschriften op te stellen . Daarbij heeft zij kennis van het huidige supermarktaanbod, verstand van lekker eten en kan u hierdoor goed adviseren hoe u de adviezen het beste in uw leefstijl kunt inpassen. Er zijn vele redenen om een diëtist te bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u wat kilo’s kwijt wil of misschien er juist bij. Bij veel medische klachten is er met voeding een hoop gezondheidwinst te behalen. Indien u om een medische reden de diëtiste bezoekt heeft de (huis)arts veelal een diagnose gesteld. Vaak bestaat er na deze diagnose nog onduidelijkheid over wat u wel en niet mag eten en wat voor veranderingen dit zal aanbrengen in uw leven. Wij ondersteunen u graag in dit traject door u te begeleiden bij al uw voedingsvragen. Indien wenselijk geven wij u voorlichting geven over uw ziekte.

Alle FOCUS diëtisten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van diëtisten.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ROTTERDAMRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: