fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diëtistenpraktijk Dordrecht

  Van Ravesteyn- Erf 329 (In de buurt)
  3315 DP   DORDRECHT
  Telefoon: (078) 843 17 94

  Website:
  Email ons.


Diëtistenpraktijk Dordrecht voor adviezen over sportvoeding, gezonde voeding, gewichtsbeheersing en diëten

Diëtistenpraktijk Dordrecht staat voor voedingsadvies op maat, persoonlijke aandacht en begeleiding – of het nu gaat om sportvoeding, voeding bij overgewicht, diabetes mellitus of een te hoog cholesterolgehalte.

Mijn streven is dat ieder persoon de baas is over eten in plaats van dat het eten de baas is over u. Eten zou voor iedereen plezierig moeten zijn en niet iets waar teveel lading op ligt; dus geen schuldgevoelens meer of verboden producten.

Ik wil graag uw diëtist en voedingscoach zijn in het veranderen van uw denken over eten waarmee we ook uw gedrag ten aanzien van eten kunnen veranderen.

De begeleiding die u krijgt is vooral maatwerk. Ieder mens is verschillend, dus de behoefte aan informatie en begeleiding is dat ook. Bij ieder consult wordt besproken welke verwachtingen en wensen u hebt en hoe ik u daarbij kan helpen.

Als diëtist ben ik gebonden aan het medisch beroepsgeheim en volg ik de wettelijke voorschriften voor persoonsregistratie. Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van zowel de Nederlandse Vereniging van Diëtisten als de Diëtisten Coöperatie Nederland.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DORDRECHTRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: