fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diëtistenpraktijk Andermaal Jeanne de Jongh

  B. v. Boetzelaerlaan 53 (In de buurt)
  3319 CK   DORDRECHT
  Telefoon: (078) 616 61 89

  Website:
  Email ons.


Wij werken als 3 diëtisten al heel veel jaar met elkaar samen. Door toename van werk en de interesse in elkaars specialisme zijn we in 2007 een samenwerkingverband gestart onder de naam 'Diëtistenpraktijk Andermaal' Andermaal wat staat voor Alweder — herhaaldelijk — nogmaals — opnieuw — wederom. Duidt op de herhaling die noodzakelijk is om een gedragsverandering te realiseren. Maar ook aangeeft 'eenmaal, andermaal ik ga ervoor....' 'Onze passie in ons werk' Met onze specialisaties streven we naar een zo breed mogelijke goed werkende praktijk.

De titel 'diëtist' is wettelijk beschermd. Na afronding van de 4 jarige HBO- opleiding Voeding en Dietetiek mogen we ons diëtist noemen. We staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. We zijn lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten.

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam als diëtist en heb me in de loop van de jaren steeds meer gespecialiseerd in de kinderdiëtetiek, voedselovergevoeligheid en diabetes. In de diëtistenpraktijk Andermaal werk ik op maandag, dinsdagavond, woensdag of donderdag op verschillende praktijkadressen ( o.a. gezondheidscentrum/ huisartsenpraktijk). Op verzoek bezoek ik instellingen van bijvoorbeeld Gemiva (voor mensen met een verstandelijke beperking) in de omgeving van Dordrecht om ook hen te adviseren met betrekking tot voeding.

Daarnaast werk ik in het Albert Schweitzer Ziekenhuis waar ik voornamelijk poliklinisch werk verricht en vooral (ouders met) kinderen en mensen met voedselovergevoeligheid begeleid. Voor het NAN (Nederlands Anafylactisch Netwerk) zie ik in de adviesraad.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DORDRECHTRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: