fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diëtistenpraktijk Andermaal Tietia Berghuis

  Zwaluwenburg 51 (In de buurt)
  3328 CP   DORDRECHT
  Telefoon: 078-6166189

  Website:
  Email ons.


Wij werken als 3 diëtisten al heel veel jaar met elkaar samen. Door toename van werk en de interesse in elkaars specialisme zijn we in 2007 een samenwerkingverband gestart onder de naam 'Diëtistenpraktijk Andermaal' Andermaal wat staat voor Alweder — herhaaldelijk — nogmaals — opnieuw — wederom. Duidt op de herhaling die noodzakelijk is om een gedragsverandering te realiseren. Maar ook aangeeft 'eenmaal, andermaal ik ga ervoor....' 'Onze passie in ons werk' Met onze specialisaties streven we naar een zo breed mogelijke goed werkende praktijk.

De titel 'diëtist' is wettelijk beschermd. Na afronding van de 4 jarige HBO- opleiding Voeding en Dietetiek mogen we ons diëtist noemen. We staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. We zijn lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten.

Specialisaties: eetstoornissen en volwassenen en kinderen met diabetes.

Sinds begin jaren 80 werk ik als diëtist. Het is en blijft mijn passie om mensen met allerlei vragen op het gebied van voeding te begeleiden. Ik ben werkzaam in onze eigen praktijk Andermaal en in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht en Zwijndrecht. Mijn specialisatie is het begeleiden van mensen met eetstoornissen en/of diabetes.

Als zelfstandig gevestigd diëtist werk ik de maandagmiddag om de week bij huisartsenpraktijk Oranjepark in het centrum van Dordrecht en de dinsdag aan de Baron van Boetzelaerlaan 53 in Dordrecht. In onze eigen praktijk werk ik veel samen met het eetstoornissenteam van Eleos en de interculturele zorgconsulenten.

In het ziekenhuis werk voornamelijk op de polikliniek en begeleid daar patiënten met diabetes, voedselovergevoeligheid en eetstoornissen. Een dag per week werk ik op de kinderdiabetenpoli Diatime en begeleid kinderen met diabetes, waarvan het merendeel is ingesteld op pomptherapie. Klinisch werk ik alleen op de PAAZ (psychiatrische afdeling algemeen ziekenhuis)

Vanwege mijn specialisaties ben ik actief lid van het VIEnetwerk (diëtisten gespecialiseerd in eetstoornissen) en DNO ( diëtisten gespecialiseerd in diabetes mellitus) .



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DORDRECHTRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: