fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Revant

  Brabantlaan 1 (In de buurt)
  4817 JW   BREDA
  Telefoon: (076) 526 56 87

  Website:
  Email ons.


Revant is ontstaan uit een fusie tussen Revalidatiecentrum Breda (RCB) en Revalidatiegeneeskunde Zeeland (RGZ). Wij bieden specialistische revalidatie, hartrevalidatie en longrevalidatie in de regio West-Brabant en Zeeland. Voor kinderen én volwassenen.
De behandelingen die wij bieden zijn talrijk en divers. Klinisch en poliklinisch. We helpen u bij beperkingen die veroorzaakt worden door chronische ziekte, een verkeersongeluk, een beroerte, reuma, een dwarslaesie, hart- of longaandoeningen, chronische pijn en vermoeidheidsklachten, enzovoorts. Elke behandeling wordt afgestemd op úw vraag en op úw specifieke situatie. Met de behandelingen willen we bereiken dat u zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren. Bijvoorbeeld op uw werk, op school of in relaties. Op die manier kunt u de kwaliteit van uw leven weer opbouwen.
De medewerkers van Revant zijn gespecialiseerd in problemen met het bewegen van de armen en benen, spraak, de hersenfuncties en herstel bij chronische hart- en longaandoeningen. Onze medisch specialisten en paramedici werken nauw samen in teams.

Oprechte aandacht
Aandacht en respect staan bij ons áltijd voorop. Onze medewerkers bieden een volledig behandelpakket bij u in de buurt. Van diagnose, advies en behandeling tot doeltreffende nazorg. Onze specifieke revalidatieprogramma’s leiden tot meetbare resultaten. Tijdens en na de behandeling staan we open voor uw inbreng. Zo blijft onze zorg in ontwikkeling.

Revant
Onze naam zegt precies wie we zijn. De naam bestaat uit twee woorden: 'reva' verwijst naar revalidatie en 'ant' (vervoeging van het Franse werkwoord: aller) naar (verder) gaan. 'Allant' betekent ook energie, kracht, werklust en voortvarendheid.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BREDARestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: