fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Voedings- en Dieetadviespraktijk

  Adr. van Bergerstraat 224-226 (In de buurt)
  4811 SW   BREDA
  Telefoon: (06) 244 813 34

  Website:
  Email ons.


Annemiek van Baalen, ervaren diëtist en coach. Sinds 2005 zelfstandig gevestigd diëtist in Breda. Daarnaast geeft zij ook workshops, trainingen en schrijft ze columns.

"... Wat vooral mijn interesse in mijn vak heeft is het coachende element. Om te komen tot een verandering/bevordering in gezondheid heb je onder andere intrinsieke motivatie en kracht nodig. Niet iedereen gedijt evengoed op precies dezelfde voeding. Interessant is te onderzoeken welke voeding bij jou past

Samen bepalen we een realistische en optimale route om tot uw doel(-en) te komen. Hierbij coach ik op die punten waardoor jij op jouw tempo op jouw route blijft. Het leerproces kan zich bevinden op voedingskennis. Veranderingsprocessen in de praktijk inzetten en continueren is een belangrijk leerproces. Waarbij vaak het accent ligt op het traceren en hanteren van jouw persoonlijke eetvalkuilen/ -triggers. Daarnaast kunnen onderwerpen als de balans tussen energie ontvangen en energie geven, inspanning en ontspanning, nachtrust, leren eten met je brein, zintuigen en maag als ook zelfvertrouwen vaak aan bod komen. ... "



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BREDARestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: