fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Salud Dietistenpraktijk

  Rijtuigenweg-Zuid 71 (In de buurt)
  4611 WP   BERGEN OP ZOOM
  Telefoon: (06) 481 673 16

  Website:
  Email ons.


‘Salud’ is het Spaanse woord voor ‘gezondheid’. Spaans is een mooie taal en ik wilde deze graag verwerken in de naam van mijn praktijk. Het woord voor de praktijk is gezondheid geworden. Gezondheid is een centraal woord en erg belangrijk voor een langer en beter kwaliteit van leven. Je bent gezond als je lichamelijk en geestelijk goed in je vel zit. De belangrijkste factoren om jezelf gezond te houden zijn gevarieerde voeding en voldoende lichaamsbeweging.

De diëtist is de specialist op gebied van voeding, de samenstelling van voedingsmiddelen, de spijsvertering in het menselijke lichaam en ziekte gerelateerde problemen die samen hangen met voeding. Soms kan het nodig zijn dat de voeding wat aangepast dient te worden, zoals bij gewichtsvermindering, hart- en vaatziekten en diabetes mellitus, voor het verkrijgen van een betere gezondheid.

Een diëtist kun je zien als een leefstijlcoach, die zowel je levensstijl als voedingspatroon kan aanpassen aan uw eigen wensen en behoeften. Via een persoonlijk voedingsadvies, kunnen we stap voor stap, kleine aanpassingen in het huidige voedingspatroon doorvoeren, voor een blijvend resultaat. We hebben onszelf in de loop der jaren een voedingspatroon aangeleerd dat niet gemakkelijk te veranderen is. Maar de diëtist zorgt ervoor dat u tijdens u behandeling wordt geadviseerd, begeleid, gesteund en gemotiveerd om uw doelen te bereiken.

Als er niet direct een medische aanleiding is voor een dieet, maar u bijvoorbeeld wel wilt weten hoe u voeding het beste kunt inpassen in een gezonde levensstijl, kunt u ook bij Salud Diëtistenpraktijk terecht voor een voedingsadvies.

Ik hoop dat ik u binnenkort mag ontmoeten in mijn praktijk!» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BERGEN OP ZOOMRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: