fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Freyja Voedings- en dieetadvies

  Fresiastraat 41 (In de buurt)
  7531 VH   ENSCHEDE
  Telefoon: (06) 169 718 76

  Website:
  Email ons.


Bij Voedings- & dieetadvies Freyja wordt u begeleid bij het bereiken van uw ideale gewicht en krijgt u advies bij voedingsgerelateerde medische problemen. Bij deze problemen kunt u onder andere denken aan diabetes mellitus, COPD, hypercholesterolemie, hypertensie, maag- en darmproblemen en voedselallergieën.

Tevens kunt u bij Voedings- & dieetadvies Freyja terecht voor adviezen tijdens uw zwangerschap en de borstvoedingsperiode.

Bij Voedings- & dieetadvies Freyja staat naast gezond eten ook lekker eten centraal!

Bij Voedings- & dieetadvies Freyja kunt u in eerste instantie terecht met een doorverwijzing van uw (huis)arts. In de basisverzekering zijn 4 uren opgenomen. De diëtist bepaalt, aan de hand van richtlijnen, hoeveel behandeluren er nodig zijn voor uw situatie.

Ook op eigen initiatief bent u altijd welkom, maar dan wordt uw bezoek niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

Indien u heeft gekozen voor behandeling en begeleiding door een diëtist kunt u een afspraak maken bij Voedings- & dieetadvies Freyja. De diëtist zal u vragen om de gegevens die op de verwijsbrief van de (huis)arts staan. Tevens zal, aan de hand van de situatie, aan u gevraagd worden een voedingsdagboekje bij te houden.

Deze gegevens inclusief de resultaten uit een persoonlijk gesprek vormen de basis voor het opstellen van een persoonlijk dieetbehandelplan.

Door een intensieve behandeling en begeleiding, aangepast op uw situatie, verwacht de diëtist een zo goed mogelijk resultaat, waardoor complicaties voorkomen dan wel verminderd kunnen worden.

U kunt bij Voedings- & dieetadvies Freyja terecht van maandag t/m vrijdag van
9:00 – 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.

In overleg zijn consulten aan huis ook mogelijk.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ENSCHEDERestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: