fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Nederlandse Obesitas Kliniek

  President Kennedylaan 100 (In de buurt)
  6883 AZ   VELP
  Telefoon: (0263) 61 14 74

  Website:
  Email ons.


Nederlandse Obesitas Kliniek
Overgewicht vormt in Nederland een steeds groter maatschappelijk probleem. Steeds meer mensen hebben (beginnend) overgewicht door een verstoorde energiebalans.

Ernstig overgewicht (obesitas genoemd) komt voor bij ruim 800.000 mensen in Nederland. Daarmee is overgewicht ook een groot individueel probleem in Nederland. Immers de kwaliteit van leven neemt geleidelijk af en in toenemende mate verslechtert de gezondheid van mensen met ernstig overgewicht.

De Nederlandse Obesitas Kliniek ziet het als haar missie het probleem ernstig overgewicht te bestrijden. Enerzijds door een hoge kwalitatieve behandeling aan te bieden voor de korte en lange termijn en anderzijds door voorlichting, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

De Nederlandse Obesitas Kliniek is sinds 1993 in Nederland de grootste en meest gespecialiseerde, zelfstandige kliniek voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht. Samen met onze partners, medisch specialisten en professionals lopen wij voorop in de behandeling van obesitas. Daarbij staat verandering van levensstijl centraal.

De behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek wordt door een heel team van specialisten verzorgd. Het team bestaat uit een internist, psycholoog, mogelijk een chirurg, arts, diëtist, bewegingsdeskundige en een zorgcoördinator.

Speciale aandacht gaat uit naar diabetespatiënten. Wij hebben aangetoond dat gewichtsverlies bij mensen met suikerziekte ervoor zorgt dat patiënten minder medicatie nodig hebben. Bovendien verbetert hun kwaliteit van leven.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids VELPRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: