fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diëtistenpraktijk Andermaal/van Amstel

  Velperweg 26 (In de buurt)
  6824 BJ   ARNHEM
  Telefoon: (06) 534 254 51

  Website:


Diëtist & VoedselOvergevoeligheid is in 1995 gestart. Intercollegiale toetsing, vergroten van eigen deskundigheid en het ontwikkelen van materialen waren de doelstellingen waaraan we gingen werken. In de loop der jaren besloten we onze deskundigheid ook beschikbaar te stellen voor collega-diëtisten en zijn we met een kleinere groep een bijscholingscursus gaan opzetten.

De leden
De leden van Diëtist & VoedselOvergevoeligheid hebben een eigen praktijk als zelfstandig gevestigd diëtist, werken in het ziekenhuis of bij een thuiszorgorganisatie. Ieder voor zich zet zich in om het beroep diëtist op een hoog niveau vorm te geven en we zijn dan ook in onze beroepsorganisatie actief, meestal in de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN), maar ook in de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).

Werkwijze
In onze praktijken werken we vaak in een netwerk. Sommigen werken intensief samen met een allergoloog, anderen werken samen met huisartsen, antroposofisch of homeopatisch werkende artsen, therapeuten of orthopedagogen. Onze eigen deskundigheid trachten we steeds te vergroten.

Netwerkregistratie
Als netwerk 'Diëtist en VoedselOvergevoeligheid' (D&VO) staan wij geregistreerd.

Doelstelling netwerk: verdieping en overdracht van vakinhoudelijke kennis op het gebied van Voedselovergevoeligheid. Hiervoor gebruik makend van intercollegiale toetsing, casusbespreking, materiaalontwikkeling, ontwikkelen van cursussen voor collegae en het interveniëren van eigen onderzoek.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ARNHEMRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: