fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Kleintjesconsult

  Singel 2 (In de buurt)
  9797 PH   Thesinge

  Website:
  Email ons.


Stefan Kleintjes, kinderdiëtist en winnaar van de Borstvoedingsprijs 2006, begon zijn carrière in 1981 met de publicatie van zijn eerste boek over kindervoeding. In de loop der jaren verscheen nog een zestal boeken van zijn hand.
Zijn boek Eten voor de kleintjes - van borst tot boterham, voor kinderen van 0 - 4 jaar verscheen in 2011 in de achtste druk.

Hij had een aantal jaren in Den Haag een eigen consultatiebureau voor zuigelingen. Later zette hij in Amsterdam het EKO-keur in de markt en was medeoprichter van de organisatie SKAL die verantwoordelijk is voor de certificatie van biologische producten.

Vervolgens werkte hij vier jaar in Zimbabwe voor de Nederlandse overheid en het Zimbabwaanse Ministerie van Gezondheidszorg als voedingsdeskundige en provinciaal coördinator van voedselnoodhulpprogramma's, voor kinderen onder de vijf jaar.

In 1999 vertrok Stefan voor twee jaar naar Botswana. Daar werkte hij voor Unicef en de Botswaanse overheid in verschillende onderzoeksprogramma's voor kindervoeding in relatie tot HIV/AIDS-besmetting en het bevorderen van borstvoeding. Na afloop verbleef hij negen maanden in Niger, West Afrika, voor een sabbatical.

Stefan is directeur van het Kenniscentrum Borstvoeding en verantwoordelijk voor de website www.borstvoeding.com van het Kenniscentrum Borstvoeding. Hij is tevens incidenteel verbonden aan het bijvoedingsforum en het borstvoedingsforum. Hij twittert, samen met een paar medewerkers onder @bvpuntcom.

Vanuit zijn bedrijf Kenniscentrum Borstvoeding | Kleintjesconsult, geeft hij voorlichting over kindervoeding en borstvoeding, publiceert hij diverse publicaties over borstvoeding en begeleidt hij moeders en kleine kinderen met een dieet.

In juli 2008 kwam zijn nieuwste boek Borstvoeding op de markt dat hij samen schreef met Mary Broekhuijsen. Inmiddels, anno 2011, is de vierde druk verschenen.
Op de site borstvoeding lees je meer: de inhoudsopgave, het voorwoord en de inleiding. Ook zijn er previews van diverse pagina's én natuurlijk zijn er diverse recensies. Via de bestelpagina kun je het boek online bestellen.
Wil je het boek zelf verkopen, of wil je grote aantallen inkopen? Neem dan contact op met PrettyMum Trading of met Stefan Kleintjes.

In september 2011 volgt hij de opleiding voor lactatiekundige, bij Baby&Borst in Almere. Met de bedoeling zijn kennis over de lactatiekunde te toetsen en de leemtes aan te vullen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ThesingeRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: