fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Voedingsadviesbureau Food and Wellness

  Struikheiweg 16 (In de buurt)
  1406 TK   BUSSUM
  Telefoon: (035) 582 89 46

  Website:
  Email ons.


Gezond eten, een gezonde leefstijl. Dat is tegenwoordig gemakkelijker gezegd dan gedaan! We leven in een samenleving met grote keuzemogelijkheden. Dit geeft ons de vrijheid datgene te kiezen waar we ons lekker bij voelen. Wat betreft onze voeding loopt het water ons al snel in de mond bij smakelijk ingerichte etalages met bijhorende heerlijke geuren. In deze wereld van overvloed is het de kunst te zoeken naar de beste balans tussen lekker, gezond en tóch genieten. Belangrijk is namelijk dat we hiermee de balans in onszelf vinden waardoor we de gezonde leefstijl kunnen blijven volhouden. Zonder daarbij het gevoel te hebben dat ons alle pleziertjes uit het leven worden ontnomen! Kortom: gezond maar gezellig!

Een diëtist is een coach op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid en dé vraagbaak als het gaat om gezonde, verantwoorde voeding. Een diëtist bekijkt samen met u uw leefstijl als ook uw gedrags- en voedingspatroon, stelt persoonlijke doelen op in een behandelplan waarna ze een voedings- en beweegadvies op maat maakt in overleg met u. Daarnaast kijkt de diëtist naar uw eetgedrag en begeleidt zij u onder andere middels coaching en motivering zodat u zichzelf bewust wordt van uw eetgedrag (valkuilen, moeilijke momenten). Pas dan kunt u blijvend verandering in uw eetgedrag aanbrengen waardoor het aanleren van een nieuwe leefstijl gemakkelijker wordt. Gedragsverandering is lastig, dat vergt motivatie, discipline en doorzettingsvermogen en daarvoor is een goede specialist een noodzaak!

De titel diëtist is een wettelijk beschermde titel en daarvoor moet je een erkende vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek met succes hebben afgerond. De diëtist is gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie. Uw gegevens zullen dus altijd vertrouwelijk behandeld worden. Naast de diëtist zijn ook gewichtsconsulenten en voedingskundigen die voedingsadviezen geven. Weet dan dat iedereen zich zo mag noemen en dat dit niet garant staat voor een goed advies of behandeling, laat staan voor een goede opleiding of bijscholing. Vraag altijd naar de opleidingsachtergrond of opleidingsniveau.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BUSSUMRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: