fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Dietistenpraktijk Laren

  Pastoor Hendrikspark 32 (In de buurt)
  1251 MD   Laren
  Telefoon: (06) 300 419 58

  Website:
  Email ons.


Mijn naam is Jessica de Wit en ik ben diëtist. Deze titel is beschermd en mag alleen worden gebruikt als je de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek heb afgerond. Na mijn afstuderen heb ik geruime tijd bij een farmaceutisch bedrijf gewerkt waar ik mij heb kunnen ontplooien op medisch gebied, in gespreksvoering en andere communicatieve vaardigheden. Daarna heb ik een aantal jaren met veel plezier in een dierenpraktijk in Amsterdam gewerkt waar ik onder andere een spreekuur hield voor dieren met voedingsgerelateerde problemen. Toch heeft de diëtetiek altijd mijn interesse gehouden. Het zoeken van verdieping in voedingsproblemen en met name het contact met de cliënt zijn voor mij interessante en mooie aspecten van het werken als diëtist. Momenteel volg ik bovendien een opleiding tot yogadocent. De combinatie van een gezonde voeding, lichaam en geest spreekt mij erg aan. Het is voor mij een uitdaging om voor u een voedingsadvies op te stellen dat past in uw levensstijl. Ik hoop u te ontmoeten in Diëtistenpraktijk Laren!

Voedingsgerelateerde problemen kunnen zeer divers zijn. Om u een idee te geven bij welke de diëtist ondersteuning kan bieden, heb ik er een aantal voor u op een rij gezet.

*Overgewicht en obesitas
*Ondergewicht en ondervoeding
*Diabetes Mellitus
*Hypercholesterolemie (een te hoog cholesterol)
*Hypertensie (een te hoge bloeddruk) en hartfalen
*Maag-,lever- en darmziekten (ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, PDS)
*Voedselallergie en intoleranties
*COPD
*Osteoporose

Dit overzicht is natuurlijk niet compleet. Er zijn nog vele andere mogelijkheden waarbij de diëtist zorg kan bieden. Het uitgangspunt is altijd een gezonde voeding, maar dan aangepast aan uw specifieke probleem en situatie.

Heeft u vragen over bovenstaande informatie?
Neem dan gerust contact op.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids LarenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: