fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Fans voor Verandering

  Hoge Enk 3 (In de buurt)
  7241 TA   Lochem
  Telefoon: (0573) 25 92 92

  Website:
  Email ons.


FANS voor verandering

Zelfbewustzijn is de basis om verder te groeien. Om verder te kunnen ontwikkelen. Dat is mijn overtuiging. Zelfbewust zijn betekent stil kunnen staan bij wat je doet. Kritisch naar jezelf te kijken. Uiteindelijk biedt dit ruimte mogelijkheden en onmogelijkheden te onderzoeken die voor jou van belang zijn. Ik coach mensen met zakelijke, persoonlijke en voedingskundige vragen (Business, Life & Food).Ik stel vragen, spiegel, prikkel, spar, bied een veilige omgeving, stel vertrouwen en nodig je uit zelf de uitdaging aan te gaan. Ieder coachtraject is uniek en op maat gesneden.

Fans voor Verandering is het bureau van coach en diëtist Nitha Annink. De diëtist voor Verandering is er voor mensen die hun voeding en leefstijl willen veranderen.

Zo denk ik... zo werk ik.
"Als je iets wilt pakken, moet je het heel even loslaten. Als je iets wilt loslaten, moet je het heel even pakken."

Als het om eten gaat, worden wij allemaal dagelijks geconfronteerd met vele verleidingen. De vraag is of al die lekkernijen uiteindelijk wel het beloofde "lekkere" gevoel opleveren. Als diëtist en als coach bied ik hulp aan mensen die hun voedingspatroon en eetgewoonten onder de loep willen nemen en veranderen.

Ik ben ervan overtuigd dat een dieet op zichzelf geen doeltreffend middel is voor een werkelijke verandering in het eetgedrag. Wie het op deze manier heeft geprobeerd, kent het verschijnsel van de terugval en het jojo-effect. Ik begeleid mijn cliënten in het verkrijgen van inzicht in het eigen gedrag en de beste manier om verder te gaan. Als sparring partner in een veilige omgeving vraag en geef ik vertrouwen, terwijl ik je motiveer om de uitdaging aan te gaan.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids LochemRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: