fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diëtistenpraktijk Marrum

  Pantsjewier 1
  9073 HL   Marrum
  Telefoon: (0518) 41 20 30

  Website:
  Email ons.


Ontmoetingen tussen mensen beginnen met voorstellen, dat is prettig want dan weet u met wie u te maken krijgt… In een notendop; mijn naam is Petra Schipper (1960).

Na een 4-jarige HBO-opleiding Voeding&Dietetiek in Groningen ben ik in 1983 afgestudeerd. In de jaren na de studie ben ik getrouwd, heb kinderen gekregen en was fulltime moeder. Na Groningen volgde de Randstad, de zachte “g” van Roermond en tot slot het hoge “Noorden” met z’n Friese taal. Daar pakte ik, na het volgen van bijscholingen, mijn vak weer op: van fulltime moeder naar parttime diëtist. In 1999 opende ik mijn praktijk.

Het doel van mijn werk is om u deskundig dieet- of voedingsadvies te geven, om hulpverlenend te zijn op het gebied van de diëtetiek in onze regio. Voeding is mijn vak, het is zeer veelzijdig net als de mensen die bij mij komen. Dat is een van de kanten die mijn werk zo boeiend maakt. Boeiend zijn ook de ontwikkelingen op het gebied van voeding.

Er wordt heel veel onderzoek gedaan naar de relatie tussen voeding en gezondheid. Via mijn beroepsvereniging word ik op de hoogte gehouden van bijscholingsmogelijkheden. Ik ben lid van het Diëtisten Netwerk Friesland, Diëtisten Coöperatie Nederland en van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids MarrumRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: