fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Vive Dieet- en Leefstijladvies Groningen

  Helpermolenstraat 25 (In de buurt)
  9721 BT   Groningen
  Telefoon: (06) 198 913 31

  Website:
  Email ons.


Vive Dieet- en Leefstijladvies

Vive dieet- en leefstijladvies Groningen is een eerstelijns voedingsadviesbureau. Vive diëtisten Martine en Anne werken op diverse locaties in Groningen, Eelde- Paterswolde en in de provincie Groningen in Vlagtwedde en omgeving.

U kunt terecht voor begeleiding bij onder andere gewichtsproblemen, diabetes mellitus, COPD en begeleiding bij maag- en darmproblematiek. Naast deze begeleiding zijn beide dietisten gaan specialiseren.

Martine is sportdiëtiste en leefstijladviseur. Na de opleiding Voeding & Diëtetiek en Sportdiëtetiek heeft Martine de HBO-opleiding tot leefstijladviseur gevolgd.

Anne is kinderdiëtiste. Zij heeft deze Post HBO opleiding in Nijmegen gevolgd. Bij haar kunt u terecht over alle vragen over eten en drinken voor kinderen van 0-18 jaar.

Onze visie is dat een verstandig dieet- en leefstijladvies veel verder gaat dan het tellen van calorieën in de dagelijkse maaltijd. We geven u persoonlijke, professionele begeleiding op het gebied van voeding en een gezonde leefstijl.

Samenwerking is belangrijk, want samen bereik je meer. Dat geldt voor u als u om coaching en ondersteuning vraagt, maar ook voor ons. Daarom werken we samen met deskundige partners op het gebied van sport, beweging, gezondheid en leefstijl. Denk daarbij aan sportcoaches, (kinder)fysiotherapeuten, (huis)artsen, wetenschappelijke onderzoekers en scholen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GroningenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: